Avantaje Tavane Extensibile

Servicii Tavane Extensibile Profesionale

Avantaje Tavane extensibile

Datorită multiplelor avantaje, tot mai mulți români aleg tavanele extensibile de la VIPcasa drept cea mai bună soluție pentru amenajările interioare. Probabil, tavanul extensibil este cea mai optimă alegere, care se potrivește perfect cu toate încăperile și cu orice tip de design interior.

Vom prezenta avantajele tavanelor extensibile printr-o analiză comparativă cu alte tipuri de finisaje ale  tavanelor.

1. Posibilități nelimitate pentru diverse concepte de design – se pot executa tavane 3D de cele mai complexe construcții

– cu ajutorul tavanelor extensibile se pot realiza diverse forme geometrice pe baza carcaselor in prealabil pregătite (valuri, forme concave sau convexe).

– designul tavanelor de regips sunt limitate la suprafețe plane sau și cu treceri de nivel (scafe) la fel plane. Tavanele casetate, datorită elementelor sale constructive, pot forma doar suprafețe plane.

2. Tavanele extensibile nu se fisureaza in timp, iar vopseaua nu se “cojește”

– Tavanul extensibil nu se va fisura sau denivela in timp deci nu necesita intretinere. Recomandarea noastra ar fi ca o data la 2-3 ani sa-l stergeti cu o laveta umeda, iar zonele mai murdare sa le spalati cu solutie de spalat geamuri.

 O mare problema a tavanelor false din regips, a tavanelor clasice gletuite si vopsite este faptul ca in timp ele se fisureaza, iar vopseua se desfoliază. Astfel, că odata la 2-4 ani, va fi necesară o remediere a zonelor afectate.

3. Tavanele extensibile vă protejează locuința împotriva inundațiilor vecinilor.

– Tavanul  extensibil,  poate acumula , în caz de o situație nefiricită, o cantitate imensă de apa (până la 100  litri de apă pe metru pătrat). Ulterior tavanul extensibil fals se demontează prin declipsare pentru a evacua apa acumulată și se remontează la loc. Astfel se evită pagube importante pe care le poate produce inundația (electrocasnice defecte, parchet umflat, tapete distruse ș.a.m.d.)

– Tavanele suspendate sau de regips in caz de inundație nu rețin apa,  sunt grav afectate și necesita fie reparații fie inlocuire completă.

4. In timpul montajului tavanului extensibil nu se produce mizerie.

– Tavanul extensibil se poate monta chiar si intr-un interior finisat, fără a evacua mobila.

 Execuția unui tavan de regips peresupune multa mizerie și evacuarea completa a locuinței 

5. Timp redus de montaj

– Montajul tavanului extensibil se execută rapid, astfel că o camera de 20 m.p. se execută intr-o jumatate de zi, iar un apartament cu două camere se poate executa chiar și într-o singura zi.

– Tavanul de regips cu o suprafată de 20 m.p. se execută in 3-4 zile.

6. O paletă largă de texturi și culori, care nu se deolorează și își păstrează culorile pe toată durata de exploatare.

–  In paletarul VIPcasa există peste 150 de culori ale tavanelor extensibile, care cu siguranță se vor potrivi cu culoarea pereților, pardoselii sau a mobilei din locuința dumneavoastră.

7. Aplicarea imaginilor foto pe tavanele extensibile este o procedură simpla cu costuri modeste.

– Tavanele extensibile pot fi printate la imprimante speciale, astfel se pot aplica orice tip de imagine foto care se poate alege de pe site-ul www.vipcasa.ro sau de pe site-uri specializate, care comercializează poze profesionale.

– Aplicarea imaginilor pe alte tipuri de tavane nu se practică sau presupune tehnologii costisitoare

8. Prețul unui tavan extensibil VIPcasa este mai mic decât prețul tavanului executat din regips (daca se respectă tehnologia corectă)

Personalizați-vă tavanele cu un imprimeu și transformați-le în opere de artă…la propriu. Oricare ar fi ideea, proiectul sau bugetul dvs., echipa Vip Casa va face tot posibilul pentru a vă satisface și a vă depăși așteptările!

Tabel comparativ pentru cele mai populare tavane false

 

Caracteristici Tavan Extensibil Tavan gips carton (rigips) Tavan casetat
Rezistență la umiditate Χ Χ
Durata montări ( 15-20 m.p.) 2 ore 20 ore 15 ore
Coborîrea tavanului fals 2,5 cm 5 cm 10 cm
Întreținere Se spală o dată la 2-3 ani Se vopsește o dată la 2 – 3 ani, eventual se repară fisurile apărute Se vopsește o data la 3 – 4 ani
Posibilitatea execuției a scafelor Χ
Posibilitatea demontării – remontării Χ
Posibilitatea retroiluminării Χ Χ
Garanție 10 ani 1 an 2 ani
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!