Ballroom si Restaurante

Compania noastră montează tavane extensibile pantru săli de ballroom și restaurante.

renovation 23
tavane extensibile mate satinate romania bucuresti

Specificațiile tavane extensibile false pentru ballroom si restaurante

 

Execuția liniilor luminoase pe tavan reprezintă o soluție excelentă de design original, ultra-modern, care va purta o sarcină funcțională de iluminat principal sau ambiental al spațiului.

Configurația liniilor luminoase in tavanul extensibil poate fi extrem de variată – ca formă geometrică, lungime și lătime a liniilor. Lațimea liniilor sunt dictate de profilul specializat utilizat, care poate fi de câteva tipuri-dimensiuni: 1.5 cm, 3 cm, 5 cm sau personalizate la dorința expresă a clientului.

 

tavane extensibile mate satinate 1

De ce sa alegi gama de tavane extensibile VIPcasa pentru restaurant sau sala de Ballroom?

Decor spectaculos

Printre posibilitățile companiei noastre de a crea designuri inedite ale tavanului extensibil in restaurante sau săli de evenimente se numără tavanele pe mai multe niveluri, tavanele 3D pe structură metalică sub formă de valuri, arcade, figuri geometrice abstracte.

Sistemele cu fibră optică de ceruri înstelate și tavanele personalizte (printate) decorează multe localuri de divertisment din România.

Împărțirea în zone

Dacă este necesar să evidențiați scena sau locurile mirilor, o fântână în centrul sălii sau pur și simplu să împărțiți o sală mare în mai multe zone tematice, soluția corectă este tavanul extensibil. Într-o cafenea sau restaurant, designerii subliniază cu maiestrie orice element a interiorului cu diferite texturi, culori sau sisteme de iluminat ale tavanului extensibil.

Fără banalitați

Oamenii fug de stereotipuri și caută originalitate, mai ales când vine vorba de odihnă și divertisment. Prin urmare, designul unic al tavanelor extensibile lucioase, care reflectată lumina proiectoarelor multicolore în întuneric, vor fi un punct de atracție suplimentar, care va completa rândurile clienților.

Stil

O colecție mare de nuanțe permite crearea de tavane care să se potrivească perfect oricărui stil de design interior. O cafenea sau un restaurant elegant va deveni locul tău preferat de relaxare.

Durabilitate și fiabilitate

Tavanele extensibile dintr-un restaurant nu va dezamăgi nici măcar într-o situație extremă. Dacă un oaspete prea zelos trage dopul direct în tavan, membrana durabilă va reflecta cu ușurință impactul și va rămâe intactă

Ușor de întreținut

Tavanele extensibile sunt antistatice, prin urmare nu colectează praful. Tavanul extensibil nu are nevoie de reparații zeci de ani. Pentru egienizarea lui, o data la 3-4 ani, este suficient să se  spele cu apă cu detergent lichid. Nu absoarbe mirosurile din bucatarie.

Montaj rapid

Sistemul de tavane extensibile este cel mai rapid mod de a renova plafonul din toate cele existente. Tavanele pentru un spațiu de cca 200 m.p. poate fi montat în numai 3 zile pentru proiecte simpliste și 5-7 zile pentru proiecte mai complexe. 

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!