Despre Noi si Tavanele Noastre Extensibile False | VIP Casa

Despre Noi

Societatea noastra “Corsan Lux” a fost infiintata in anul 2009 cu sediul social in Mun. Zalau.

Din dorinta de a creste aria de acoperire a serviciilor prestate si de a facilita accesul clientilor la serviciile oferite – in 2011 a fost mutat sediul societatii in Mun. Targoviste, Urmand ca in 2012 sa fie infiintat si biroul din Bucuresti.
Fiind ferm convinsi de calitatea serviciilor si produselor noastre, sustinem acest lucru cu tarie – calitatea nu este un compromis – oferim doar materiale de calitate certificata in Uniunea Europeana.

Fiind prezenti pe piata inca din anul 2009 am avut favoarea de executa tavane extensibile in locatii cum ar fi: Hotel Ramada Sibiu, Retea de Bar-Casino “Las Vegas”, Clinica oftalmologica “OPTISAN”, Clinica dentara “Green Dent”, Museul Istoric Campina, Restaurant “Georgiana”, Complex Rezidential Constanta, cat si multe alte proiecte comerciale si rezedentiale (case, vile si apartamente).

Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi pasiunea o punem din belsug in toate lucrarile noastre, o impartasim clientilor nostri cu mult drag si credem cu tărie că adaptarea permanentă la cerinţele pieţei face parte din succesul nostru.

tavan-extensibil-printat-imprimat-tavan-fals-frantuzesc-barrisol-48

Viziunea noastra

Credem ca orice serviciu sau produs de calitate are nevoie de materiale pe masura… acesta e motivul pentru care am decis sa lucram doar cu materiale de inalta calitate si sa investim mult in profesionalismul echipei noastre de montatori.

Principalii nostri furnizori sunt: PONGS (Germania) si POLYPLAST (Belgia). Aceast lucru ne permite sa oferim o perioada de garantie de 10 ani pentru toate lucrarile noastre. Varietatea de culori si texturi, inovatia sistemului de fixare precum si experienta echipei de montori garanteaza obtinerea designului dorit in termenul stabilit.

tavan-extensibil-printat-imprimat-tavan-fals-frantuzesc-barrisol-34

Tavane extensibile

tavane extensibile

Corpuri de iluminat 3D

orpuri de iluminat 3D

Tavane translucide

tavan-extensibil-printat-imprimat-tavan-fals-frantuzesc-barrisol-36

Tavane imprimate

 • Dobrin Iulian
  Baietii care au montat tavanele au lucrat de la 8 dimineata pana la 20 seara, si am fost foarte multumit. Recomand echipa Sergiu-Dorin
  Dobrin Iulian
 • Rebeca si Paul Balogh
  Pe de o parte voiam sa ne mutam cat mai repede in noua casa, dar in acelasi timp am vrut sa amenajam intr-o maniera mai deosebita camera de zi si sa gasim o echipa de-a dreptul capabila sa faca acest lucru. Suntem extrem de bucurosi, multumiti si linistiti ca am ales echipa Vip Casa. Bravo!!! Tineti-o tot asa!!!
  Rebeca si Paul Balogh
  Persoana fizica, Targoviste
 • CEO, S. Bacalov
  Multumim mult echipei Vip Casa pentru profesionalismul de care au dat dovada. Am ramas placut surprinsi cand a doua sala de sedinte companiei a fost trasformata dintr-un santier in lucru, lasat de echipa de electricieni, intr-un spatiu perfect functional, curat si cu un imprimeu pe care il examinam si in prezent.
  CEO, S. Bacalov
  Nialsoft SRL-D
 • Tudor Razvan Pelea
  Prompți, profesionalism maxim si calitate extraordinară! Recomand cu încredere după ajutorul acordat realizării celor 4 tavane extensibile din Clinica Stomatologica WellDental.
  Tudor Razvan Pelea

Istoric scurt al companiei

Prezent – Venim in intampinarea clientilor pretentiosi de pretutindeni.

Feb. 2012 – Infiintam birou express din Bucuresti.

Ian. 2011 – Deschidem sediul din Targoviste.

Ian. 2009 – 2010 – Incepem colaborarea cu cei mai importanti furnizori: PONGS (Germania) si POLYPLAST (Belgia).

Ian. 2009 – Venind in intampinarea clientilor dornici de creativitate in amenajari interioare, seriozitate in executi si frumos in general – ia nastere compania, in Municipiul Zalau.

CERE OFERTĂ