Despre noi

Servicii Tavane Extensibile Profesionale

Despre noi

Tu vino cu idea iar noi o transformăm în realitate

Societatea noastră “Corsan Lux” a fost înființată în anul 2009 cu sediul social în Mun. Zalău.

Din dorința de a crește aria de acoperire a serviciilor prestate și de a facilita accesul clienților la serviciile oferite – în 2011 a fost mutat sediul societății în Mun. Târgoviște, Urmând ca în 2012 să fie înființat și biroul din București.
Fiind ferm convinși de calitatea serviciilor și produselor noastre, susținem acest lucru cu tărie – calitatea nu este un compromis – oferim doar materiale de calitate certificată în Uniunea Europeană.

Fiind prezenți pe piață încă din anul 2009 am avut onoarea de executa tavane extensibile în locații precum: Hotel Ramada Sibiu, Retea de Bar-Casino “Las Vegas”, Clinica stomatologică “OPTISAN”, Clinica dentară “Green Dent”, Museul Istoric Campina, Restaurant “Georgiana”, Complex Rezidențial Constanța, cât și multe alte proiecte comerciale și rezidențiale (case, vile și apartamente).

Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi pasiunea o punem din belșug în toate lucrările noastre, o împărtășim clienților noștri cu mult drag și credem cu tărie că adaptarea permanentă la cerinţele pieţei face parte din succesul nostru.

VipCasa

De ce să alegi serviciile noastre

Cei peste 11 ani de experiență în domeniul tavanelor extensibile a echipei VIPcasa, ne asigură o bază solidă să implementăm cu ușurință cele mai diverse și complexe proiecte de amenajare a tavanelor.

Misiunea principală a activității noastre este de a furniza servicii complete “la cheie” de la producere pană la montare a tavanelor extensibile în spații rezedențiale (apartamente, case și piscine), spații comerciale (restaurante, magazine, clinici medicale, săli de jocuri, etc.) sau spații publice (școli, teatre, spitale, etc.)

Compania VIPcasa folosește materiale numai de la producători de încredere, de cea mai înaltă calitate, certificate în UE, sigure și ecologice, ceea ce face parte integrantă din politica corporativă a companiei, datorită căreia rezultatul final va mulțumi clientul timp de mulți ani.

Vă oferim un spectru larg de texturi, culori, imagini și sisteme de iluminat ale tavanelor extensibile – pentru birou, apartament sau casă. Dacă doriți, puteți utiliza orice imagine de calitate potrivită pentru personalizarea tavanului

Consultanții noștri profesioniști vă vor povesti despre tendințele actuale în design, vă vor ajuta să alegeți textura și culoarea potrivită a tavanului extensibil și să alegeți o soluție potrivită de iluminat care să se potrivească interiorului dvs.

despre noi vip casa targoviste

Proiecte

Clienți mulțumiți

Ani de experiență

Calitatea pe primul loc

Viziunea noastră

Credem că orice serviciu sau produs de calitate are nevoie de materiale pe masură… acesta e motivul pentru care am decis să lucrăm doar cu materiale de înaltă calitate și să investim mult în profesionalismul echipei noastre de montatori.

Principalii noștri furnizori sunt: PONGS (Germania) și POLYPLAST (Belgia). Aceast lucru ne permite să oferim o perioada de garanție de 10 ani pentru toate lucrările noastre. Varietatea de culori și texturi, inovația sistemului de fixare precum și experiența echipei de montori garantează obținerea designului dorit în termenul stabilit.

Informații utile

avantajele tavanelor extensibile vip casa

Avantaje Tavane Extensibile

Dacă dorești să afli mai multe despre avantajele tavanelor extensibile de la VipCasa, atunci te invit să citești mai multe.

informatii distribuitori dealers

Informații Distribuitori

Dacă dorești o colaborare cu VipCasa, prin care vei avea acces direct la asistență tehnică specializată, materiale de calitate și garanție pentru produse, atunci intră pe link-ul de mai jos pentru a afla mai multe. 

tavane extensibile vip casa cabinet stomatologie

Scurt istoric companie

Devotați calității încă din 2009

Prezent – Venim în întâmpinarea clienților pretentioși de pretutindeni.

 Feb. 2012 – Înființăm birou express din București.

 Ian. 2011 – Deschidem sediul din Târgoviște.

 Ian. 2009 – 2010 – Începem colaborarea cu cei mai importanți furnizori: PONGS (Germania) și POLYPLAST (Belgia).

Ian. 2009 – Venind în întâmpinarea clienților dornici de creativitate în amenajări interioare, seriozitate în execuții și frumos în general – ia naștere compania, în Municipiul Zalău.

Creează-ți spațiul mult dorit cu Vip Casa

Ce tipuri de tavane extensibile realizăm?

Tavane extensibile lucioase tip oglinda

Tavane Extensibile Lucioase

tavane extensibile mate

Tavane Extensibile Mate / Satinate

tavane imprimate 33 500x500 1

Tavane Extensibile Printate

tavane lucioase vip

Tavane Extensibile Luminoase

tavane extensibile forma 3d

Tavane Extensibile 3D

tavan extensibil cer instelat vip casa

Tavane Extensibile Cer Înstelat

Recenzii

Ce spun clientii nostrii despre noi

Pe de o parte voiam să ne mutam cât mai repede în noua casă, dar în același timp am vrut să amenajăm într-o manieră mai deosebită camera de zi și să găsim o echipă de-a dreptul capabilă să facă acest lucru. Suntem extrem de bucuroși, multumiți și liniștiți că am ales echipa Vip Casa. Bravo!!! Țineți-o tot așa!!!

- Rebeca și Paul Balogh

Mulțumim mult echipei Vip Casa pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Am rămas plăcut surprinși când a doua sală de ședințe a companiei a fost trasformată dintr-un șantier în lucru, lăsat de echipa de electricieni, într-un spațiu perfect funcțional, curat și cu un imprimeu pe care îl examinăm și în prezent.

- CEO, S. Bacalov

Prompți, profesionalism maxim și calitate extraordinară!Recomand cu încredere după ajutorul acordat realizării celor 4 tavane extensibile din Clinica Stomatologică WellDental.

- Tudor Răzvan Pelea

Reprezentanțele noastre

Pentru a fi mai aproape de client, compania VIP Casa are reprezentanțe în mai multe orașe:

TÂRGOVIȘTE (sediul principal)

Str. Calafat nr.9, Târgoviște, Dâmbovița

Vezi pe hartă

BUCUREȘTI

Șos. București – Urziceni nr. 64A, Afumați, Ilfov

Vezi pe hartă

Ploiești

Str. Bulevardul Republicii 159 (showroom “VISE CREATIVE”), Ploiești, Argeș

Vezi pe hartă

Pitești

Str. Calea Craiovei, nr. 97 (showroom “SOFIA”)

Vezi pe hartă

Brașov

Str. 13 Decembrie nr. 9 bl G9, ap.1. Brașov

Vezi pe hartă

Craiova

Str.Împăratul Traian, nr. 155

Vezi pe hartă

Timișoara

Localitatea Nitchidorf, nr. 455

Vezi pe hartă

Zalău

Strada Cerbului nr. 2, Zalău

Vezi pe hartă

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!