Intrebari frecvente

 

Intrebari frecvente legate de tavanele extensibile

Este absolut firesc sa aveti intrebari legate de tavanele extensibile, fiind o alternativa destul de recenta pe piata amenajarilor din Romania, de aceea, consideram ca intrebarile adresate de clientii nostri, sunt mai mult decat binevenite pentru informarea Dvs.

Pentru orice alte neclaritati aparute – va rugam contactati-ne telefonic, email sau folosind formularul de mai jos.

In ce locatii pot fi montate Tavanele Extensibile?

Tavanele Extensibile VIPcasa pot fi montat in spatii cu diverse destinatii (rezidentiale sau comerciale). Tavanul este stabil la schimbarile de temperatura (intre -5 si +50˚C), nu imbiba mirosurile, nu formeaza condens

Cum se calculeaza pretul Tavanului Extensibil?

In pretul din oferta este inclus costul materialelor si a manoperei de montare. Pretul Tavanului Extensibil depinde de asa factori cum ar fi: suprafata, complexitatea lucrarii (tavan in mai multe nivele, inaltimea de lucru, portiuni curbilinii, elemente 3D), textura tavanului (folie lucioasa, mata, translucida, textila) s.a. De aceea va recomandam sa comandati o masuratoare GRATIS pentru a primi o consultatie completa si un pret exact.

Care sunt termenii de executie ale comenzii?

Tavanul Extensibil intr-o camera obisnuita se monteaza la 5-6 zile de la efectuarea masuratorilor( timp necesar pentru livrarea tavanului din UE)

De care factori depinde timpul de montare al Tavanului Extensibil?

Un tavan de 20mp cu patru colturi se monteaza in cateva ore (3-4). Colturile suplimentare, portiuni curbilinii, pereti din beton armat, treceri de la un nivel la altul, maresc timpul de montare, dar nesemnificativ.

Care este diferenta intre texturile foliei: mat, lucios, satinat?

Tavanele mate au aspectul tavanului obisnuit zugravit. Suprafata lor este usor rugoasa la palpare si nu luceste. Tavanele lucioase reflecta obiectele si lumina. Ele maresc optic volumul incaperii.

Paleta de culori este mult mai bogata pentru texturile lucioase. Diferenta intre tavanele lucioase si mate este similara cu pozele pe hartie fotografica mata sau lucioasa. Textura satin se aseamana cu mata, insa este neteda si are un luciu usor.

In ce etapa a renovarii pot fi montate Tavanele Extensibile?

Tavanele Extensibile pot fi montate oricand, la orice etapa a renovarii. Noi va recomandam montarea lor inaintea aplicarii ultimului strat de lavabila pe pereti si pana la montarea parchetului. Inaintea montarii, tavanul de baza de regula nu necesita pregatire suplimentara.

Ce garantii oferiti tavanelor extensibile VIPcasa?

Garantia ofertita de societatea noastra este de 10 ani, iar cea mai imortanta garantie este activitatea cu succes a societatii noastre pe parcursul ultimilor 12 ani pe piata Romaniei.

Putinele cazuri de interventie in garantie a fost solutionate rapid si fara deranj pentru client.

Este adevarat, ca Tavanu Extensibil protejaza de inundatii?

Da, membrana tavanului este polimerica si suporta solicitari de 100 (o suta) litri de apa pe mp. Dupa evacuarea apei tavanul isi revine la forma initiala. Apa se evacueaza prin orificiul de la corpul de iluminat, lustra/spot sau prin demontarea acestuia.

Ce distanta “fura” Tavanu Extensibil din inaltimea camerei?

Maxim 3cm, atat este dimensiunea profilului de fixare pentru acest tip de tavane. Cand tavanul de baza este drept, atunci poate fi folosit si profil de fixare pe tavan, care coboara inaltimea camerei cu 2 cm.

Cum se manifesta izolarea fonica Tavanu Extensibil in blocurile de locuit?

Tavanu Extensibil clasic nu absoarbe sunetul, insa el preintampina aparitia ecoului. Daca aveti nevoie de o izolare fonica completa, ar fi cazul sa va placati tavanul de baza cu polistiren sau alt material pentru antifonare, apoi peste el sa montati Tavanul Extensibil.

In tavan s-a fisurat tencuiala si exista riscul de a cadea o parte din ea. Este posibil, ca echipa voastra de montare sa dea tencuiala jos sau lucrul acesta, in prealabil, ar trebui sa-l fac singur?

Echipa noastra nu se ocupa de pregatirea tavanului de baza, peste care va fi montat Tavanul Extensibil. De acest aspect se ocupa beneficiarul.

Tavanele Extensibile pot fi spalate sau curatate dupa un anumit timp?

Tavanele Extensibile pot fi spalate cu usurinta, de dorit cu solutie pentru spalarea geamurilor, ca sa nu fie zgariate. Pentru tavanele printatate se interzice spalarea cu solutii ce contin solvent.

Oferiti si servicii de design? Faceti tavane extensibile dupa alte proiecte?

Tavanele Extensibile permit realizarea oricarei idei de proiect, iar noi, cu placere, ne straduim sa satisfacem cerintele clientului. Noi colaboram pe aceasta cale cu parteneri de afaceri, companii de design, care ne ajuta profesional sa abordam orice proiect.

Tavanul Extensibil poate fi vopsit?

Nu.

Este contraindicata vopsirea Tavanul Extensibil.

Montati Tavane Extensibile in credit?

Nu. Societatea noastra nu ofera astfel de servicii, dar exista multiple produse de creditare pe piata care pot solutiona acest aspect.

Pot fi montate corpuri de iluminat suplimentare in tavanul deja montat?

Da, dar numai de catre specialisti. Noi oferim astfel de servicii clientilor nostri.

Cum se fixeaza profilul, daca peretii sunt acoperiti cu rigips?

Nu este o problema, deoarece folosim organe de asamblare specializate pentru o fixare sigura si eficienta.

Pot fi montate Tavane Extensibile in camera copiilor?

Da, desigur. Tavanele extensibile VIPcasa detin certificarile europene de calitate, care reglementeaza strict compozitia acestora.

Mobila noastra este din lemn masiv si este foarte grea, imposibil de a o misca. Ce ne recomandati?

I: Se spune ca la montarea tavanelor nu este necesara evacuarea mobilierului din camera, ci numai indepartarea usoara de la perete. Mobila noastra este din lemn masiv si este foarte grea, imposibil de a o misca. Ce ne recomandati?

R: Cel mai des nu este necesara miscarea mobilierului, dar pentru un raspuns exact va recomand sa comandati o masuratoare Gratis pentru a obtine o consultatie completa.

Doresc sa-mi montez Tavan Extensibil in baie, dar intre tavanul de baza si TE sa-mi instalez boilerul. Este posibila revizia boilerului dupa montarea Tavanului Extensibil?

Tavanul Extensibil poate fi demontat si remontat in totalitate sau partial fara a-si pierde calitatile. Specialistii nostri ofera astfel de servicii contra cost.

 

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!