Linii luminoase

Compania noastră montează linii luminoase

renovation 23
tavane extensibile mate satinate romania bucuresti

Specificațiile liniilor luminoase

 

Execuția liniilor luminoase pe tavan reprezintă o soluție excelentă de design original, ultra-modern, care va purta o sarcină funcțională de iluminat principal sau ambiental al spațiului.

Configurația liniilor luminoase in tavanul extensibil poate fi extrem de variată – ca formă geometrică, lungime și lătime a liniilor. Lațimea liniilor sunt dictate de profilul specializat utilizat, care poate fi de câteva tipuri-dimensiuni: 1.5 cm, 3 cm, 5 cm sau personalizate la dorința expresă a clientului.

 

tavane extensibile mate satinate 1

Avantajele liniilor luminoase

Prețul liniilor luminoase depinde de geometria liniilor, de numărul de colțuri și intersecții, de intensitatea lumini iar prețul pornește de la 19 euro/m.l.

tavane extensibile mate satinate cost redus
utilizari universale

Corecția geometriei spațiului

O cameră foarte îngustă (de exemplu un hol), tavane joase, pereți incărcați – toate acestea pot fi corectate cu geometria corectă a luminii. Aplicarea longitudinală sau transversală a liniilor luminoase poate mari vizual camera în lungime și inălțime

cost redus

Control inteligent

Folosirea tehnologiilor moderne vă oferă oportunitatea să aveți un control deplin al luminii fie din telecomandă, panou de perete sau telefon.

caracteristici optime

Zonarea

Puteți să iluminați intens zona de lucru, să lăsați o lumină generală mai redusă deasupra patului și să păstrați în același timp integritatea imaginii generale. Există o mulțime de variații ale unor astfel de sarcini, în special în apartamentele tip studio.

pret printare

Iluminare de înaltă calitate

Amplasarea liniilor luminoase pe toată suprafața, dar nu numai în zona centrală ca în cazul lustrelor clasice, oferă o acoperire uniformă a fluxului luminos. Folosirea benzilor led profesionale vor asigura aceeași culoare a luminii pe toată suprafața, aceeași intensitate, lipsa pâlpâirii, și o durată de viață de peste 10 ani a benzii led.

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!