Tavane extensibile tip barrisol Ilfov

Experienta noastra in montarea de tavane extensibile tip barrisol Ilfov ca solutie de design interior reprezinta o solutie excelenta de desing pentru orice camera. Asta va permite sa obtineti cu usurinta un aspect modern, nou si durabil pentru spatiul dumneavoastra.

Tavanele VIPcasa pot fi montate in diferite variante si stiluri, atat clasic cat si moderne.

renovation 23
tavane extensibile mate satinate romania bucuresti

Despre compania VIPcasa

Tavane extensibile tip barrisol Ilfov de inalta calitate

Daca doriti sa schimbati aspectul unei camere dintr-un spatiu rezidential sau dintr-un spatiu comercial si sunteti in cautarea unei companii cu experienta dovedita in montarea de tavane extensibile tip barrisol Ilfov, atunci compania VIPcasa reprezinta alegerea potrivita.

Hai sa ne auzim!

 

tavane extensibile mate satinate 1

Servicii Tavane Extensibile tip Barrisol Ilfov

VIPcasa poate instala tavane extensibile tip barrisol Ilfov în orice cameră a unei case /apartament, bucatarii, bai, piscine, birouri, subsuluri, etc.

Procesul de montare de tavane extensibile tip barrisol Ilfov.

Un tavan extensibil tip barrisol are resxpect pentru mediul inconjurator, este durabil, cu un pret accesibil ce foloseste tehnologii inovatoare. Atunci cand acestea sunt instalate corespunzator piot schimba radical aspectul oricarei camere.

Daca doriti sa aflati mai multe despre procesul de montaj al unui tavan extensibil va rugam sa accesati aceasta pagina.

Avantajele unui tavan extensibil

  1. Estetica – tavanele extensibile ascund perfect toate petele, neregulile și alte defecte ale tavanului. Obțineți o suprafață perfect plată a tavanului.
  2. Libertate la alegerea lui – cu ajutorul unui tavan extensibil, puteți realiza oricare dintre ideile dvs. pe baza formelor dezvoltate (val, con, dună etc.)
  3. Curat si rapid – Instalarea sistemului de tavan extensibil de la 1 oră la 3 zile. Instalarea unui tavan extensibil este posibilă în încăperi ce au fost renovare complet și chiar și cu mobilier așezat.
tavane extensibile mate satinate 1

Sfaturi de selectie a unor tavane extensibile tip barrisol Ilfov de la noi?

N

Primul lucru al care trebuie sa fi atent atunci cand alegi un tavan extensibil barrisol este din ce panza doresti sa-l faci. Sunt doua tipuri: folie PVC si tesatura.

N

Decideti daca doriti un plafon pe doua niveluri sau unul plat.

N

Ganditi-va daca doriti sa aplciati o imprimare foto, un u model anume sau sa fie monocromatica in culoare dvs. preferata. 

N

Determinati culoarea tavanului extensibil dupa ce ati achizitionat tapetul, gresia, faianta si mobilierul astfel incat culorile sa fie combinate intre ele.

N

Pe ce tip de montura o sa fie instalat tavanul extensibil? pe una din aluminiu sau plastic? Evident, montura din aluminiu este mai scumpa.

Daca nu reusiti sa va decideti ce tavan sa alegeti, atunci specialisti VIPcasa va pot ajuta cu sfaturi profesionale in alegerea unor tavane extensibile tip barrisol Ilfov. 

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!