Tavane Extensibile Tip Barrisol Timisoara

Sunteti in cautarea de tavane extensibille tip barrisol Timisoara?

Compania VIPcasa monteaza si instaleaza tavane extensibile in Timisoara la cele mai mici preturi, utilizand o mare varietate de texturi precum: mate, lucioase, printate, 3d si multe altele.  Acesta  optiune practica este rezistenta la umezeala si folosim doar materiale premium de inalta calitate pentru finisarea tavanului in camera. Desigur, aceasta optiune se poate personaliza si aplica oricarei camere.

renovation 23
tavane extensibile mate satinate romania bucuresti

VIPcasa in Timisoara

Tavane extensibile tip barrisol Timisoara de inalta calitate

Nu conteaza cat de complex este proiectul tau de amenajare inetrioara, deoarece echipa VIPcasa este capabila sa finalizeze cu success diferite proiecte de proiectare si instalare de tavane extensibile in Timisoara.

Experienta noastra de peste 11 ani in aceasta industrie si instalarea de mii de metrii patrati de panza, ne ajuta acum sa oferim servicii VIP la cele mai bune preturi pentru clientii nostrii.

Daca doriti sa faceti un “lifting” spatiului printr-un design diferit, unic si care sa scoata in evidenta elementele cheie din respectiva camera, atunci esti in locul potrivit.

Cu ajutorul nostru puteti crea spatii cu un design unic, care spun povestea ta si imbunatateste vieta oamenilor. Oferim solutii icreative de design interior pentru birouri, spatii rezidentiale si comerciale.

Un tavan extensibil se poate adapta usor oricarei camere si chiar pot desparti o camera in diferite zone. Arata bine. Se simt bine. Sunt diferite.

Un tavan este doar un tavan. Asta spun cei mai multi dintre noi. Totusi, b-ati gandit vreodata la tavane ca parte integrata a intregului proces de design de interior? Atunci cand alegi o solutia de tavane extensibile barrisol in procesul de design de interior vei reusi sa schimbi starea de spirit sa te joci cu culorile si chiar sa “maresti spatiul”.

Hai sa ne auzim!

 

tavane extensibile mate satinate 1

Servicii Tavane Extensibile tip Barrisol Timisoara

Abordam fiecare dintre serviciile oferite ca o oportunitate de a spune o poveste unica si de a crea o experienta personalizata. Prin inspirație inca de la sosire până la plecare, vă ducem într-o călătorie și creăm experiențe curate care rezonează la nivel emoțional.

Informatii utile despre montarea si tipuri de tavane extensibile tip barrisol Timisoara

Scopul nostru este de a face tot procesul de proiectare si de executie al tavanelor extensibile unul placut pentru clientii nostrii. Mizam pe experienta noastra, expertiza si integritate pentru a finaliza proiectele in timp si la buget, cu rezultate bune in mod constant.

Experienta ne-a arata ca cunoasterea procedurilor standard ajuta clientii iar acestia se simt confortabil pe toate durata proiectului.

Tavanele extensibile sunt o solutie eleganta, foarte utila pentru a imbunatatii un design de interior. Este ina celasi timp si o solutie sigura deoarece noi folosim doar materiale de calitate, din aluminiu sau PVC, tesaturi sigure, netoxice si ignifuge. Asta ajuta la schimbarea estetici unei camere.

Daca doriti sa aflati mai multe despre procesul de montaj al unui tavan extensibil va rugam sa accesati aceasta pagina.

Avantaje tavane extensibile

  1. Montare rapida
  2. Durabilitate de pana la 7-12 ani
  3. Pret imbatabil
  4. Tavane usor de curatat
  5. Materiale ecologie
  6. Materialele folosite nu absorb mirosurile
  7. Fara deseuri de constructie dupa intalare
tavane extensibile mate satinate 1

De ce sa alegi tavanele extensibile VIPcasa?

N

Prin creativitate ne adaptam la orice forma, situatie sau loc

N

Performanta acustica optima pana la αw 1.0

N

Puteti incorpora iluminat pentru a da viata tavanului extensibil si pentru a crea camere cu adevata uimitoare.

N

Potrivit pentru a fi utilizat in medii umede: piscine

N

O solutie durabila ce poate fi reciclata 100%

N

Intretinere redusa ce poate fi demontata si reinstalata cu usurinta

Tavane extensibile tip barrisol Timisoara de la VIPcasa – o varietate mare de modele, conditii favorabile si cele mai rezonabile preturi din Timisoara.

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!