Montajul Tavanelor Extensibile

Manopera montajului tavanelor extensibile este inclusă în prețul comenzii. Timpul mediu de montare pentru o cameră, de dimensiuni medii, de regulă nu depășește 2-3 ore.

Datorită experienței bogate a montorilor noștri, procesul de instalare a tavanului extensibil este rapid și curat.

renovation 23
tavane extensibile mate satinate romania bucuresti

Etape pregătitoare în montajul tavanelor extensibile 

Măsurători 

Ca primă etapă, solicitați o un măsurătoare gratuiă folosind formularul de cerere sau telefonic 0784 999 222 sau 0746 134 000.

Tehnologul nostru măsoară camera și o schițează. Costul exact al instalării unui tavan extensibil este anunțat imediat după măsurare și include materialele și manopera montării. Se stabilește data montajului și se semnează contractul.

 

tavane extensibile mate satinate 1
tavane extensibile mate satinate 1

Pregătiri 

Pregatirile pentru instalarea unui tavan extensibil necesită eforturi minime pentru client. Pentru efectuarea montajului, este necesar să oferiți acces la pereți, dacă este posibil. De asemenea, este recomandabil să acoperiți mobilierul care este lipit de perete și să îndepărtați plantele de interior.

 

Montajul tavanului extensibil

 

Pentu montajul tavanul extensibil se stabilește nivelul perfect orizontal cu ajutorul nivelei laser. Coborârea minimă de la plafonul de bază și până la tavanul extensibil este de 2,5 cm, care este de fapt inălțimea profilului. Pe perimetrului camerei, se montează un profil PVC sau aluminiu, în care se clipsează membrana tavanului extensibil.

Pentru montalul lustrelor sau spoturilor sunt instalate suporturi speciale pe tavanul de bază și se execută traseele instalatiei electice către aceste puncte.

Montajul membranei este cel mai crucial moment în tot procesul de instalare a unui tavan extensibil. În primul rând, este întins folosind niste cârlige speciale pe colțuri. Ambientul este încălzit până la 50 de grade cu un tun de căldură profesional pentru ca membrana să devină elastică. Apoi, tavanul extensibil este întins și clipst în profilul perimetral folosind spatule speciale.

În etapa finală a montajului tavanului extensibil se lipesc inele de detensionare/protectoare în locurile instalarii corpurilor de iluminat și se execută montarea propriu zisă a lustrelor sau spoturilor. Pentru a ascunde rostul perimetral din zona de clipsare a tavanului se poate aplica un cheder sau bandă decorativă specială, care poate fi de culoarea peretelui sau a tavanului extensibil.

Cu respectarea corectă a tuturor etapelor de instalare, tavanul extensibil VIPcasa este garantat timp de 10 ani.

 

tavane extensibile mate satinate 1
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!