Tavane multilevel cu scafă

Compania noastra montează tavane extensibile multilevel cu scafă

renovation 23
tavane 3d 24

Specificațiile tavane extensibile multilevel (cu scafă)

 

Tavanele extensibile pe mai multe niveluri (tavane cu scafă) creează diverse efecte vizuale – mărirea sau separarea unei camere în zone – atât datorită formei, nivelurilor, culorii și diversității opțiunilor de iluminat.

 

Tavane lucioase tip oglinda 258
night club yacht bucharest tavane extensibile mate

Caracteristici tavane extensibile multilevel

 

Membranele sunt montate în mai multe niveluri datorită aplicării unnor profilele specializate din aluminiu. Combinând diferite culori, designerii obțin efecte vizuale spectaculoase, care schimbă aspectul camerei.

La crearea scafelor ordinare, se folosesc adesea placi de gips-carton, dar în acest caz se pierd avantajele tavanelor extensibile, de exemplu, rezistența la apă (gips-cartonul se înmoaie și își pierde aspectul inițial). În plus, suprafețele tencuite se fisurează, absorb praful, fumul și mirosurile, în timp ce tavanul extensibil ramâne intact și neafectat de acești factori.

Astfel de avantaje justifică costul mai ridicat al tavanelor extensibile pe mai multe niveluri, care rămâne neschimbat timp de 10 ani garanție sau mai mult.

 

Unde se aplică tavanele multilevel cu scafă?

 

Tavanele extensibile pe mai multe niveluri sunt potrivite pentru orice. Acesta este un mod simplu și relativ ieftin de a diversifica arhitectura camerelor standard – fie că este vorba de o sufragerie, un dormitor sau un restaurant. Jucând cu diferența de textură și culoare, puteți crea efectul unui spațiu continuu, care este important pentru apartamentele mici.

Tavanele extensibile cu scafă permit un design cu o varietate largă a sistemelor de iluminat. De exemplu, dacă spoturile incastrate au o putere suficient de mare, puteți renunța la lustra, ceea ce este important atunci când aveți un tavan extensibil printat personalizat pe centru.

Specialiștii VIPcasa pot sugera soluții interesante și pot crea un proiect special de tavane extensibile pe mai multe niveluri pentru a oferi spațiului dvs. un aspect unic și original.

 

tavane 3d 12
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!