Păreri clienți

Păreri Clienți Facebook

Designul interior modern e caracterizat de o atentie sporita acordata fiecarui detaliu, fiecarui aspect. Astfel, nu e deloc surprinzator faptul ca rolul tavanului (in decoratiuni interioare) a devenit unul atat de important. Daca este conceput corect, plafonul poate sa mareasca (vizual) spatiul incaperii; poate sa faca mai luminoasa camera; mai interesata sau mai stilata. Acum, tavanele extensibile false sunt incredibil de populare. De aceea, am ales sa dedic ziua de astazi acestui subiect – vom vedea cateva plusuri, cateva minusuri, vom aminti cateva sfaturi pentru alegerea tavanului si vom prezenta tipurile principale.

Z

Instalare rapidă

Z

Crearea spațiului dorit

Z

Nu se deformează în timp

Z

Membrană foarte rezistentă

Z

Impermeabile

Z

Prietenoase cu mediu

vipcasa.ro Tavane extensibile 0784 999 222
4.9
Based on 35 reviews
powered by Facebook
Olamide Oluwaseyi
Olamide Oluwaseyi
2021-05-25T14:08:31+0000
FOREX INVESTMENT I never believed my life will change in such a manner, i saw a review on a page about Mr GEORGE KELVIN... and before then i have never risk money doing anything online with anybody because i think i was so wise and never want to be cheated, but when i contacted him and he explained everything to me concerning trading and the profit i can make within a week i was convinced to give a trial and why i risked to invest $500 was because i don't need to send him the money but to create and fund my trading account all by myself and give him the access to manage my trading account and after one week i made a withdrawals of $5,500 please i am very happy to introduce all my friends and family to invest in themselves and there family. Instead of looking for other evil ways to make money or to increase there worth in life thankshe is super trustworthy professional.Get up with him directly if you want him set up your trade for you.Email GEORGEKELVINFOREXTRADER@GMAIL.COMWhatsApp? ? Number : +1(262)235-3621read more
Ramona Rusu
Ramona Rusu
2021-04-06T08:31:22+0000
Sunteți geniali,oameni buni! Rezultatul este peste măsura așteptărilor mele! Suntem foarte încântați de tavanul vostru!... Mulțumesc🥇💚🌻read more
Gabriela Plopeanu
Gabriela Plopeanu
2020-08-29T07:50:34+0000
Tavane moderne superbe care iti schimba complet disign-ul interior al casei! Recomand cu incredere.Big big big... like!!!!👏🏻🤍💙🤍read more
Cristian Plopeanu
Cristian Plopeanu
2020-05-24T21:16:11+0000
De o calitate extraperfect! Recomand cu incredere!
Alina Mateciuc
Alina Mateciuc
2019-10-03T05:17:47+0000
Promptitudine si profesionalism! Multumesc echipei Vip Casa pentru executia lucrarii!
Ionut Mirea
Ionut Mirea
2019-06-12T19:20:41+0000
O echipa de profesioniști din momentul măsurătorii până în momentul montajului. Echipa care a venit pentru executarea... lucrării a fost la superlativ. Cu asemenea oameni îți vine să tot faci modificări în casa.Bravo 👍👍👍La cat mai multi clienți mulțumiți !read more
Adina Ifrim
Adina Ifrim
2019-05-20T17:48:38+0000
Sunt foarte frumoase ,si foarte deosebite .O firma serioasa va recomand cu toata increderea
Felix Lucutar
Felix Lucutar
2019-02-11T09:31:36+0000
Pentru noi au executat 2 lucrari, la 2 imobile diferite. Ambele lucrari arata exceptional si au fost executate la... termen. Oamenii chiar stiu ce fac , sunt profi si lucreaza cat este nevoie sa finalizeze la timp. Mai mult i-am incurcat noi cu frontul de lucru , ei au fost foarte prompti.read more
Eugenia Ostapenco-Gaivas
Eugenia Ostapenco-Gaivas
2018-11-05T12:28:00+0000
👍🏻👍🏻👍🏻🥇💞🥇🤝🏻🤝🏻🤝🏻☺☺☺😘Super!!!!!
Magda Pasc
Magda Pasc
2018-04-25T12:21:06+0000
Promtitudine,Profesionalism si Calitate, intr-un cuvant Impecabili ! Recomand cu incredere !
Marian Razvan Ene
Marian Razvan Ene
2018-03-08T10:54:20+0000
Crina Cristina Mihai
Crina Cristina Mihai
2018-02-18T05:38:35+0000
Steluta Tudor
Steluta Tudor
2018-01-21T13:43:42+0000
Daniela Taralunga
Daniela Taralunga
2017-12-10T18:27:21+0000
Сергей Ищенко
Сергей Ищенко
2017-12-09T23:01:27+0000
Svitlana Tsaralunge
Svitlana Tsaralunge
2017-12-09T23:00:03+0000
Cristina Caraiman-Cîrlig
Cristina Caraiman-Cîrlig
2017-12-07T05:48:55+0000
Impecabili
Silvia Valentina Matei
Silvia Valentina Matei
2017-12-06T15:51:06+0000
O echipă de profesioniști! M-au ajutat intr-un timp scurt sa acopăr o portiune foarte mare de lambriu din lemn! Efectul... este wow! Recomand cu incredere!read more
Lilian Caraiman
Lilian Caraiman
2017-12-06T14:28:58+0000
I like them.! Cute boss! Clean work! Correct price! Nice job guys! Hope to not call You soon for warranty ))). Only... fow new orders )))read more
Alexandru Dimitriu
Alexandru Dimitriu
2017-11-23T12:05:02+0000
Recomand!Mult succes!
Dobrin Iulian
Dobrin Iulian
2017-10-12T20:18:59+0000
Baietii care au montat tavanele au lucrat de la 8 dimineata pana la 20 seara, si am fost foarte multumit. Recomand... echipa Sergiu-Dorinread more
Miha Spiridon
Miha Spiridon
2017-10-09T06:25:47+0000
Superb
Cristina Cristina
Cristina Cristina
2017-08-26T14:31:48+0000
Maria Ana
Maria Ana
2017-06-07T11:33:35+0000
Victor Focsanschi
Victor Focsanschi
2017-06-06T10:46:53+0000
Elegant, rapid, fara costuri ascunse, deranj minim. Recomandam cu toata increderea!
Tudor Razvan Pelea
Tudor Razvan Pelea
2017-05-17T06:20:58+0000
Prompți, profesionalism maxim si calitate extraordinară!Recomand cu încredere după ajutorul acordat realizării celor 4... tavane extensibile din Clinica Stomatologica WellDental.read more
Kristy Lowe Bohus
Kristy Lowe Bohus
2017-04-21T21:06:38+0000
Pop Valentina
Pop Valentina
2017-04-17T19:43:26+0000
Petre Dinu
Petre Dinu
2017-02-28T23:03:28+0000
O echipa de profesionisti. Recomand cu incredere. Multumim domnului Movila Corneliu!
Apuscasitei Zina
Apuscasitei Zina
2017-02-21T12:18:07+0000
Recomand cu încredere! Am rămas ff mulțumiți,rezultatul a fost cel așteptat! Wow! Preț avantajos și f profesioniști!
Andrian Bacalov
Andrian Bacalov
2017-02-20T08:09:54+0000
Grozava alegere!Vazusem initial un tavan intr-o cafenea proaspat renovata... dar tavanul montat de echipa aceasta la... sediul nostru arata mult mai bine. Nota 10!read more
Kdfspolfk Bmhbmjj
Kdfspolfk Bmhbmjj
2017-02-17T17:27:52+0000
Next Reviews
Call Now ButtonSuna acum!
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest