Preț tavane extensibile

Pret Tavane Extensibile VIPcasa

Pret tavane extensibile – Prețurile exacte pentru servicii complete de execuție și montaj tavane extensibile se pot calcula doar în baza unor schițe exacte, care vor reprezenta geometria corectă a spațiului și echipamentele adiționale care trebuie montate pe tavan conform proiectului (lustre, spoturi, șine draperii, nișe luminoase, senzori, guri de ventilație, etc).  Pentru o ofertă de preț personalizată, apelați la noi pentru a programa o măsurătoare și o consultație gratuită* (* pentru București, Pitești, Ploiesti, Târgoviște, Brașov, Craiova, Cluj, Zalău, Satu Mare).

Descriere »»» Preț/m.p., fără TVA
Promoție!!! Tavan extensibil ALB MAT cu utilizarea profilului de fixare PVC. 12,90 €

Tavan extensibil LUCIOS/SATINAT, ALB.

(cu utilizarea profilului de fixare Aluminiu)

14,90 €

Tavan extensibil LUCIOS/SATINAT, COLOR.

(cu utilizarea profilului de fixare Aluminiu)

15,90 €

Tavan extensibil PERSONALIZAT in tehnologia ECOsolvent

(cu utilizarea profilului de fixare Aluminiu). Lațimea maximă fără îmbinări 370 cm.

24,00 €

Tavan extensibil PERSONALIZAT in tehnologia UV

(cu utilizarea profilului de fixare Aluminiu). Lațimea maximă fără îmbinări 370 cm.

29,00 €

Tavan extensibil PERSONALIZAT in tehnologia UV

(cu utilizarea profilului de fixare Aluminiu). Lațimea maximă fără îmbinări 550 cm.

39,00 €

Prețurile afișate includ materialele, manopera montării și cheltuielile de deplasare a echipei*. În preț nu sunt incluse intervențiile adiționale cum ar fi: montajul corpurilor de iluminat, gurilor de ventilație, senzorilor, boxelor, șinelor de draperii etc.    

Pentru a obține o ofertă vă rugăm să ne contactați, pentru a programa o masurătoare, în cadrul căreia reprezentantul nostru o să vă ofere toată informația necesară pentru a vă ajuta să luați cea mai potrivită decizie și sa vă ofere reduceri personalizate.

Factori ce influenteaza pretul tavanelor extensible

Exista mai multi factori ce influenteaza pretul tavanelor extensibile si care determina bugetul final. VIPcasa vinde si instaleaza multe tipuri de tavane extensibile la preturi accesibile pe m². Deoarece oferim un pret mic, clientii nostri isi pot face un planuri mai mari pentru un design de interior sau pot economisi bani.

Clientii care au comandat deja tavane extensibile de la noi stiu ca preturile pe m² cu instalare sunt foarte bune. Cu toate acestea trebuie sa aveti in vedere ca pretul este mai mare fata de metodele traditionale de finisare deoarece si echipamentele, materialele si tehnologiile sunt diferite.

Garanții Tavane Extensibile VIPcasa

Termenul de garanție pentru tavanele extensibile VIPcasa este de 10 ani. Tavanul extensibil se montează doar în interior, iar temperatura de exploatare a tavanului trebuie să se incadreze în valorile  de la -5 °С până la + 50 °С. La valori mai mici de 0 °С tavanul extensibil se regidizează, devenind casant iar acesta revine la proprietățile initiale cănd temperatura revine la valori pozitive.

Întreținerea tavanului se face o data la 2-3 ani sau atunci când este nevoie. Pentru a spăla tavanul extensibil de cele mai multe ori este sufucient să folosiți doar o lavetă umedă sau dacă este necesar folosiți un detergent lichid. Tavanele lucioase se șterg cu soluție de geamuri pe bază de alcool. De regulă sunt suficiente 15 min. pentru a spăla un tavan extensibil într-o singură cameră de diemensiuni medii. NU vopsiți tavanele extensibile!

Call Now ButtonSuna acum!
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest