Tavane extensibile textile

Compania noastră montează tavane extensibile textile.

renovation 23
05 TEXTILE

Specificațiile tavane extensibile textile

 

Tavanele extensibile textile au primit acest nume datorită parametrilor materialului utilizat. Lățimea pânzei pentru un tavan textil este de la 210 cm la 515 cm, cu o lungime a rolei de până la 100 de metri, ceea ce permite execuția unui tavan textil fals dintr-o singură bucată, fără îmbinări și suturi.

 

02 TEXTILE
renovation 04
renovation 23

Avantaje din punct de vedere al exploatării pentru tavanele extensibile textile

Compania noastra utilizează produsele a doi dintre cei mai mari producători de tavane textile  – CLIPSO (Elveția) și DESCOR (Germania).

Materialul folosit pentru tavanele extensibile textile are la bază o țesătură complexă din fibre de poliester cu o impregnare din poliuretan pe partea dorsală a panzei. În comparație cu tavanele extensibile din PVC (tip barisol), grosimea țesăturii este mai mare decât grosimea membranei din PVC și, în consecință sunt mai solide si de 15 ori mai rezistente.

Tavanele textile pot fi vopsite, printate, pictate manual, nu se tem de tăieturi și pot fi montate atât în interior cât și în exterior (nu se tem de valori negative ale ambientului). Se spală bine și sunt ușor de întreținut.

 

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!