Tavane extensibile 3D

 

Tavane extensibile 3D

Tavanele extensibile 3D reprezintă o tendință modernă in decorațiuni, care are aplicapibilitate în proiectarea spațiilor rezidențiale și comerciale. Există două tipuri principale de tehnologii 3D in domeniul tavane extensibile

renovation 23
tavane extensibile forma 3d

Fotoprintare 3D

Baza acestei tenologii reprezintă printarea imaginilor 3D pe membrana extensibilă. Diferență intre imagini simple și cele 3D este designul unic, prin care cei mai iscusiți creatori, prin diferite tehnici transforma o imagine obișnuită în picturi tridimensionale inedite. Acestea pot fi imagini ale cerului înstelat, nori, flori sau fluturi, figuri geometrice sau ornamente neobișnuite.

Tavanele extensibile cu efect 3D (tridimensional) creează senzația de spațiu suplimentar, măresc vizual înălțimea și corectează dezechilibrele camerei.

tavane extensibile 3d tridimensionale
tavane extensibile 3d romania

Tavane extensibile 3D in relief

Folosind o structură metalica obținem diverse forme care apoi se “îmbracă” cu membrană extensibilă. Cele mai populare forme trimdimensionale sunt “valurile”, “fațete de diamant” si „stalpi”. Este una dintre cele mai complexe tehnologii, care implică lucrări de proiectare și o foarte bună coordonare a tuturor lucrărilor, dar care la final dau naștere unor decoruri care uimesc și cele mai iscusite minți.    

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!