Tavane extensibile cer înstelat

 

Tavane extensibile Cer Înstelat

Tavane extensibile cer înstelat ofera posibilitatea creării unei atmosfere romantice și de poveste, atât  acasă, cât și în restaurante, cluburi, piscine sau saloane de înfrumusețare. Compania noastră vă oferă cele mai bune tavane extensibile ce imită sistemul stelar.

renovation 23
tavane extensibile cer instelat ilfov

Tavane extensibile cer înstelat – tehnologia magiei

Oferim servicii de montare a tuturor tipurilor de tavane „cer instelat”. Exista câteva metode pentru crearea superbei vederi a cerului nocturn instelat:

Cer înstelat prin aplicarea unei imagini prin printare de cer cosmic cu nebuloase sau a unui cer nocturrn cu stele albe și lună. Din spate iluminăm tavanul cu bandă LED mocoloră sau multicoloră. Prețul pentru o așa execuție pornește de la 30 euro/m.p., inclusiv iluminatul LED cu bandă led profesională. Este cea mai accesibilă variantă din punct de vedere financiar.

vip casa stars
tavane cer instelat copii

Tavane extensibile cer instelat cu fibra optica aplicata prin strapungere

Tavane extensibile cer înstelat utilizând fibra optică prin strapungerea membranei monocolore. Această variantă de execuție oferă cea mai puternică iluzie de redare a strălucirii stelare. Principiul de funcționare se bazează pe transmiterea fasciculului de lumină prin fibra optică. Combinând diferite diametre ale fibrei optice obtțnem stele care par mai apropiate sau mai îndepărtate. De regulă fibrele optice se repartizează aleatoriu pe suprafața tavanului, dar respectând o anumită geometrie de amplasare se pot obține diverse constelații sau comete.

Cu ajutorul unei telecomenzi veți putea alege culoarea steluțelor și intensitatea luminoasă a lor. Prețul de executie depinde de numarul de steluțe și incepe cu 75 euro/m.p. preț ce include tvanul extensibil, fibra optica profesională (cu caracteristici inalte de transmitere a fluxului luminos), proiector RGB extrem de fiabil controlat de o telecomandă touch.

renovation 04
renovation 23

Tavane extensibile cer instelat prin combinarea celor două variante de mai sus

Tavane extensibile cer instelat personalizat cu fibră optica. Tehnologia constă în aplicarea fibrei optice pe suprafața unui tavan personalizat retroiluminat. Utilizând această tehnologie obținem o plajă largă de efecte vizuale pe care le putem obține. Prețul unui cer înstelat în această variantă ar fi în jurul valorii de 90 euro/m.p.

Fiecare dintre aceste metode are atuurile sale și permite crearea unor tavane extensibile cu cer instelat cu un design deosebit. Diferența constă în modalitatea de montaj, echipamente utilizate, preț și aspect exterior.

Tavan extensibil cer înstelat pentru o atmosferă romantică

Tavanele extensibile cer înstelat sunt o idee minunată de a crea o atmosferă romantică în dormitor sau sufragerie. Designul magic din restaurant sau salonul de înfrumusețare va ademini mai mulți clienți în localurile dvs.

Așteptăm comenzile dumneavoastră pentru a vp putea bucura în fiecare zi de strălucirea stelelor îndepărtate!

tavane extensibile cer instelat camera copii
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!