Tavane extensibile lucioase

Compania noastra montează tavane extensibile lucioase de tip lăcuit. Membranele lucioase sunt unele dintre cele mai solicitate datorita proprietaților lor unice.

renovation 23
Tavane lucioase tip oglinda lacuit

Despre tavanele extensibile lucioase

Cand vine vorba de a renova o camera, materialele de decor trebuiesc selectate cu atentie. deoarece nu schimbam designul unei camere in fiecare zi. Nu-i asa?

Inafara de tapetele speciale, vopsele sau gips carton, tavanele extensibile lucioase sunt unele dintre cele mai expresive. Acest material subtire si usor, foarte durabil, atrage atentia oricui din camera.

Daca esti o extrovertit, iubesti minimalismul si nu iti place plictiseala, atunci un tavan extensibil lucios este exact ceea ce ai nevoie pentru spatiul tau.

 

aspect oglinda

Aspectul tip oglindă.

Membrana are proprietatea de a reflecta obiectele. Cel mai mic grad de oglindire (aproximativ 30%) este reprezentat de membranele albe.  Cea mai clară oglindire este oferita de membranele lăcuite in culori inchise (70%), iar proprietatea maxima este deținuta de cele de culoare neagră de productie germană (pana la 90%). Datorită acestei calitați, incăperile cu tavane lucioase par mult mai spațioase decât sunt in realitate.

aspect prezentabil

Aspect prezentabil

Toate membranele lucioase au o culoare vie, lucioasa, cu reflecții de lumina, ce crează o atmosferă de sărbatoare in orice incăpere.

reflecsie lumina

Reflecția de lumină

Datorită aspectului lăcuit ce reflectă lumina naturală și artificială, incăperea devine mult mai luminoasă.

Specificațiile tavane extensibile lucioase

Incepând cu  15 euro/ m.p. 

Tavanele extensibile lucioase sunt foarte populare datorita capacitatii lor de a reflecta razele soarelui. Acest lucru va permite sa umpleti cu o lumina natura chiar si cele mai intunecate camere. O alta caracteristica importanta este aceea de a transforma vizual camera, datorita aspectului tip oglinda, camera primeste adancime si volum suplimentar.

 

Tavane lucioase tip oglinda vip casa

Avantajele tavanelor extensibile lucioase

In afară de caracteristicile pozitive individuale, tavanele extensible lucioase prezintă avantaje și din punct de vedere al exploatării, general valabile pentru toate tipurile de tavane PVC.

Tavane lucioase tip oglinda avantaje folosire
utilizari universale

Utilizări universale

Proprietatea de reflecție a luminii și a obiectelor face din tavanul lucios cea mai bună soluție pentru incaperile mici și întunecate (hol, baie, bucătărie), mai ales dacă se optează și pentru un șistem de iluminat corespunzător. Aceleași calitați reprezintă și punctul de atractivitate al membranelor lăcuite pentru interiorul restaurantelor, hotelurilor, saloanelor de frumusețe și centrelor comerciale și de distracții, al saloanelor auto și al sufrageriei casei dumneavoastră.

culori variate

Gamă variată de culori

Având in vedere ca avem o paleta de peste 150 de culori, puteți comanda orice nuanță de tavan lucios.

cost redus

Cost redus

In pofida tuturor calitaților, membranele lucioase fac parte din categoria produselor acceșibile. Dar, ați putea sa va bucurați de un preț mult mai redus datorita promoțiilor oferite de compania noastră. Pentru dealeri avem prețuri și oferte speciale.

design icon

Design-ul de efect

Numeroasele proprietați specifice și aspectul lucios le oferă deșignerilor poșibilitați nelimitate. Membranele lacuite dau bine intr-o execuție șimplă, cât și in combinație de două sau mai multe culori, în construcții pe mai multe nivele (multilevel). Membrana lucioasa poate imita apa curgătoare, acoperirea lucioasa a automobilelor sau a articolelor din piele, ceea ce reprezintă un avantaj enorm pentru deșign-ul spațiilor corespunzătoare.

renovation 04
renovation 23

Avantaje din punct de vedere al exploatării

  • Tavane extensibile lucioase se monteaza in câteva ore, formând o suprafată perfect netedă, fără denivelări și fisuri. Cu toate acestea, montajul este atât rapid, cât și curat, practic fără praf.
  • Suprafața lucioasa poate ascunde orice defect al plăcii de baza și toate treseele de comunicare, iar fixarea cu harpon așigura, in caz de necesitate, declipsarea tavanului extensibil și accesul la spatiul din spatele tavanului.
  • Membrana lucioasa este ecologică, igienică (se spală ușor) și ignifugă (nu arde). Toate aceste calități sunt dovedite prin certificatele pe care le deținem.
  • Pe suprafața lăcuită nu se adună picături de condens, prin ea nu trece apă, iar datorită elasticitații și rezistenței sale reține apa in caz de inundație salvând, in acest caz, bunurile proprietarului.
  • Sistemul extensibil de membrana dispune de câteva proprietați de izolare fonică și termică, care, în caz de necesitate, pot fi imbunătațite prin montarea sub tavan a materialelor de izolare corespunzătoare.
  • Membranele lucioase iși mențin proprietățile timp de 50 de ani și mai mult.
Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!