Tavane Extensibile False Cer Instelat la preturi mici | VIP Casa

Compania noastra montează Tavane extensibile Cer Instelat.

Tavane extensibile Cer Instelat

Tavane extensibile Cer Instelat

Tavanul extensibil „Cer instelat” ofera poșibilitatea crearii unei atmosfere romantice și de poveste, atat acasa, cat și in restaurante, cluburi, la bazine sau centre comerciale. Compania noastra va ofera cele mai bune tavane extensibile ce imita șistemul stelar.

Tavanele extensibile „cer instelat” – tehnologia magiei

Oferim servicii de montare a tuturor tipurilor de tavane „cer instelat”. Exista câteva metode pentru crearea superbei vederi a cerului de noapte:

  • Utilizand fibra optica prin strapungerea membranei;
  • Proiectand  fascicul de lumina pe tavan;
  • Utilizand fibra optica cu cristale Swarovski.

Fiecare dintre aceste metode permite crearea unor tavane extensibile cu cer instelat foarte frumoase. Diferenta consta in modalitatea de montaj, pret și aspect exterior. Nu putem spune ca o anumita metoda este mai buna sau mai frumoasa, fiecare decide ce varianta I se potrivește cel mai mult.

Tavane cu fibra optica aplicata prin strapungere

Aceasta varianta de executie ofera poșibilitatea maxima de redare a stralucirii stelare. Principiul de functionare se bazeaza pe transmiterea fasciculului de lumina prin fibra optica.
Prin intermediul unui controler conectat cu fibra optica, se pot crea:

  • Imaginea cerului noaptea;
  • Diferite șisteme stelare și comete;
  • Aurora boreala.

Fibrele optice de plastic din polimer sunt scoase prin membrana creand efectul unei ploi de stele. Dimenșiunea și numarul de stele depind de cantitatea de fibre, ceea ce permite realizarea diferitor vederi   – de la ploaie de stele pana la panorama caii lactee.

CERE OFERTA SI MASURATORI GRATUIT

Tavane extensibile Cer Instelat„Cerul instelat” prin metoda proiectiei

Tavanul extensibil instelat creat prin proiectia fasciculului de lumina pe membrana prin intermediul fibrei optice este o solutie pentru cei care vor sa vada un tavan cu o suprafata plana perfecta. In cazul acestei metode, capetele fibrei optice sunt fixate pe o carcasa speciala dinspre partea interioara a membranei, fara strapungere, ceea ce face ca suprafata membranei sa ramana perfect neteda.

Tavan extensibil cu cristale swarovski

Lentilele Swarovski bine slefuite sunt fixate pe fibra optica pe partea exterioara a tavanului extensibil și permit realizarea efectului minunat de joc de lumini, ce da bine in incaperile inalte și spatioase. In afara de frumusetea aspectului exterior, tavanul cu cristale Swarovski mai are câteva avantaje:

  • Econom;
  • Șimplu in utilizare;
  • Garantie pe viata.

Tavanele extensibile cu efect de cer instelat sunt o idee minunata de a crea o atmosfera romantica in dormitor, interesanta in camera copiilor și magica in sufragerie. Asteptam comenzile dumneavoastra pentru a va putea bucura in fiecare zi de stralucirea stelelor indepartate!

VEDETI EXEMPLE DE TAVANE
CERE OFERTĂ