Tavane Extensibile False Mate & Satinate de calitate | VIP Casa

Compania noastra montează Tavane extensibile mate & satinate.

Specificațiile tavane extensibile mate & satinate

Incepând cu 13.9 euro/ m.p. 

Tavane extensibile mate & satinate (clasice)

Principala deosebire pentru tavane extensibile mate & satinate (clasice) este lipsa luciului și rugozitatea suprafeței. Densitatea membranelor mate este de 260 gr/cm2, iar grosimea de 180 mkm. Acest tip de material este foarte rezistent, elastic și ignifug (clasa de protecție impotriva incendiilor – В1(standart german)).

Avantajele tavanelor extensibile mate

Utilizare universala. Nu există stiluri sau incăperi cărora nu li s-ar potrivi tavanul extensibil mat. Atât interioarele în stil clasic conservator, cât și cele moderne se combina perfect cu tavanele mate în diferite nuanțe. Dar, cele mai solicitate sunt tavanele extensibile mate de culoare albă, care sunt o imitație perfectă a tavanului tradițional.

Cost redus. Dorința de a cumpăra tavane din membrana mată este argumentata și de prețul acestora. Acest tip de membrana este la fel de calitativ ca și celelalte tipuri, dar, cu toate acestea, are cel mai mic preț. In plus, societatea noastră organizează des promoții ce fac prețurile mult mai atractive.

Ideal pentru imprimare foto. Dintre toate tipurile de membrană, membrana mată este una dintre cele mai bune materiale pentru imprimarea foto. Cu toate acestea, atât tavanul, cât și vopselele utilizate sunt ecologice și sigure pentru sănătatea oamenilor.

Caracteristici optime. Tavanele mate pot fi montate in doar câteva ore, pot fi ușor întreținute, rezistente la umezeala, nu se prăfuiesc și nu adună condens; dispun de calitați de izolare fonică și rezistentă la razele solare în timp. Termenul de exploatare ajunge la peste 50 de ani. Drept indicator al calității inalte a produselor noastre este garanția tavanelor extensibile pe o durata de zece ani. Suntem prezenți pe piata tavanelor extensibile din România încă din anul 2009.

CERE OFERTA SI MASURATORI GRATUIT

Specificațiile satinului

Tavane extensibile mate & satinate (clasice)Dintre numeroasele tipuri de tavane extensibile, cele satinate se diferențiază prin aspectul lor perlat. Satinul este o diversitate a matului, de aceea este o membrană accesibila din punct de vedere al prețului.

Tavanul extensibil satinat pare a fi creat pentru un décor în stil franțuzesc. Are un aspect discret, confortabil și foarte elegant. Luciul perlat al membranei este observat doar in razele de lumina naturale și se adaptează perfect reflectând în diferite nuanțe lumina artificială.

Un alt aspect al acestui tip de membrana, ce face ca tavanele extensibile satinate sa fie foarte populare, este culoarea lor alba impecabila. In catalog, veti gași, pentru fiecare tip de membrana diverse nuante de alb. Dar, daca doriti sa aveti un tavan de un alb perfect – satinul este cea mai buna alegere.

Cost redus. Satinul este cea mai buna varianta daca va doriti un tavan luxos și stilat cu investitii mici;

Utilizare universala. Varianta satin se incadreaza in orice tip de interior. Va crea atat un aspect traditional pentru institutiile administrative, medicale, scolare și de afaceri, cat și un element decorativ pentru spatiile de distractie, restaurante, buticuri și spatii de locuit;

Tavanele extensibile imbunatatesc izolarea fonica și termica a incaperilor, sub ele pot fi montate materiale suplimentare de izolare și retele de comunicare.

Tavanele satinate au o garantie de cel putin jumatate de veac, mentinandu-și in tot acest timp aspectul, culoarea și celelalte caracteristici. Acest tip de tavane aproape ca nu are nevoie de intretinere, iar in caz de necesitate se curata usor.

VEDETI EXEMPLE DE TAVANE
CERE OFERTĂ