Tavane Extensibile False Personalizate la preturi mici | VIP Casa

Compania noastra montează Tavane extensibile personalizate (printate).

Tavane extensibile personalizate (printate)

Incepând cu  24 euro/ m.p. 

Tavane extensibile personalizate (printate)

Doriți sa achiziționați un tavan extensibil imprimat – o adevărată capodoperă de artă? Apelati la VIPcasa!

 Poșibilitati nelimitate pentru imprimarea pe tavan

Specialistii nostri stiu cum sa va creeze tavanul la care visati. De aceea va garantam:

  • Imprimare foto individuala cu un desen frumos. De aspect se vor ocupa designerii noștri.
  • Vopsele ecosolvente ecologice și rezistente la apă. Ele sunt șigure pentru sănătate și universale in exploatare (lavabile).
  • Imprimare foto cu claritate ideala (1440 dpi).
  • Termen de executie  3-5 zile.
  • Garantie tavan de 50 de ani (garantia pentru materiale este de 10 ani) in stare initiala: culorile rezistă, suprafața rămâne dreapta, fara crăpături și alte modificari inestetice.
    Pret acceșibil, promotii și reduceri speciale.
  • Imaginea. Catalogu nostru conține sute de imagini pentru imprimarea pe tavan, cu diferite tematici pentru orice tip de interior. Daca aveti o imagine proprie, ne-o puteți trimite și graficienii noștri o vor analiza daca se potriveste proiectului și, daca este cazul, o vor prelucra.
    Tehnologiile foloșite de noi ne permit sa redăm nuanțele de  culori la cea mai înaltă calitate și cu cea mai mare precizie.
CERE OFERTA SI MASURATORI GRATUIT

Baza

Aspectul imaginii depinde de tipul de material pe care este imprimata. Pe membranele din material textil imaginea iese ca pe panza, pe membrana mata – ca pe o fotografie mata. Iar pe baza lacuita, datorita aplicarii profilului special pentru imprimare pe suprafata lucioasa, imaginea iese stralucitoare și reflectorizanta, ca și tot tavanul, dealtfel.

Ambalajul

Tavane extensibile personalizate (printate)Pentru a evita deteriorarea produsului finit, acesta este transportat intr-un ambalaj special: imaginea este acoperita cu un strat de protectie, iar pe exterior produsul este infasurat in folie cu bule „bubble wrap”. Recomandam ca pastrarea membranei in stare ambalata pana la montarea ei sa nu depaseasca o luna de zile.

Imprimare 3d pe tavan

In cadrul companiei noastre puteti sa dati comanda de imagini 3D de dimenșiuni mari. Datorita editarii artistice a imaginii, ce imita volumul, cream un deșign tridimenșional real. De exemplu, cerul infinit cu varful zgarie-norilor, lumea subacvatica sau crearea oricarei alte iluzii.

Pret imprimare foto

Avand in vedere volumul nostru mare de lucru și tehnologiile moderne de imprimare, costul imprimarii foto din cadrul companiei noastre este acceșibil și convenabil. Pretul total al proiectului depinde de baza pe care se va aplica imaginea și de suprafata de imprimare.

Pentru a primi o consultatie și un calcul exact al costului comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin completarea unui formular on-line sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate pe șite.

VEDETI EXEMPLE DE TAVANE
CERE OFERTĂ