Tavane extensibile barissol Apartamente si Case

Tavanul extensibil barissol apartamente si case este cea mai bună opțiune pentru decorarea modernă a locuinței. Se potrivește oricărui stil de interior, este ușor de întreținut și, dacă este utilizat corect, are o durată de viață de până la 50 de ani fără reparații.

Compania VIPcasa oferă tavane extensibile pentru sufragerie, dormitor, bucatarie, hol și băi precum și servicii pentru montarea lor profesională în toata țara prin intermediul propriilor echipe sau a echipelor partenere. Este recomand ca montajul tavanelor extensibile să se realizeze în faza finală a reparației și renovării.

renovation 23
tavane extensibile rezidentiale bucatarie 02

Caracteristici unice ale tavane extensibile barissol apartamante si case

 

Membrana din PVC nu permite trecerea apei, prin urmare va proteja în mod sigur mobilierul, parchetul și electocasnicile scumpe de inundațiile provocate de vecini sau infiltrațiile prin acoperiș. Nu necesită practic curățare – suprafața antistatică respinge particulele de praf.  Perioada de garanție este de la 10 ani.

 

tavane extensibile rezidentiale bucatarie 10
tavane extensibile rezidentiale bucatarie 06

Siguranța utilizării tavanelor extensibile barissol în spațiile rezidențiale precum apartamente și case

 

Alegând un tavan extensibil pentru apartament sau casă, puteți să vă bazați pe siguranța sa completă pentru ambientul unde sunt montate. Tavanele extensibile sunt rezistente la foc – nu se vor aprinde la temperaturi ridicate, la contactul cu scântei de la un scurt in reteaua electică.  Furnizorii noștri oferă o gamă largă de materiale de calitate pentru amenajarea diferitelor spații.

Tavanele extensibile sunt realizate exclusiv din componente hipoalergenice de înaltă calitate de la producători testați în timp. Nu emit compuși chimici dăunători nici la nivel molecular, nu acumulează praf, nu amenință să se prăbușească asupra locatarului sub formă de tencuială umedă.

Tavanele extensibile nu îmbibă mirosurile, sunt ușor de curățat cu o lavetă moale înmuiată în apă obișnuită cu detergent lichid.

 

Tavane Extensibile False
Tavane Extensibile False

Pin It on Pinterest

Call Now ButtonSuna acum!